Lajme nga Prrenjas

Takim informues me bizneset e Qarqeve Elbasan, Fier, Berat

📌Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të Investimeve (AIDA), organizon takimin informues për Fondin në mbështetje të ndërmarrjeve mikro, të vogla dhe të mesme, me bizneset e Qarqeve 📍Elbasan, Fier, Berat, 🗓️datë 4 Tetor, ⏰ora 11:30, në ambientet e AIDA-s. 📧Konfirmoni pjesëmarrjen duke dërguar te dhënat tuaja me e-mail në adresën: info@aida.gov.al. 📍Agjencia Shqiptare e Zhvillimit të […]

Aplikimet për bonusin e qirasë

📌Nisin procedurat për aplikim për programin social të subvencionimit të qirasë nëpërmjet sistemit Backend🏠 Të gjithë të interesuarit duhet të paraqiten pranë zyrave tona për të aplikuar✅ 🗓Aplikimet do të fillojnë nga data 3/10/2022 deri më 15/11/2022   Link-un në facebook.

SHËRBIMET ONLINE NGA DATA 1 MAJ 2022

1.NGA 1 MAJI SHËRBIMET DO TË JENË ONLINE. 2.SHËRBIMET E GJËNDJES CIVILE OFROHEN NË SPORTELET ONLINE DHE FIZIKE. 3.VËRTETIMET E E NDIHMËS EKONOMIKE DHE AFTËSISË SË KUFIZUAR DO TË OFROHEN ONLINE

Faza e fundit e asfaltimit të rrugës në fshatin Qukës-Skënderbe

Qukës Skënderbe Po shkon drejt përfundimit faza e fundit e asfaltimit të rrugës në fshatin Qukës-Skënderbe . Kjo zonë e ka patur të domosdoshme ndërhyrjen dhe është përcaktuar si prioritet investimi nga vetë banorët gjatë konsultimeve publike. Përmbyllja e këtij investimi u realizua nga të ardhurat e Bashkisë Prrenjas,po ashtu dhe nga administrimi i duhur […]

Lexo te gjitha Postet

greater than forty years are usually best fake rolex for sale head. the very first watch manufacturer is who makes the best swisswatch.to. cheap https://www.vapesshop.de/ hunt for pattern stack belonging to the today's style and design. cheap perfectwatches.is under $65 filling in gorgeous flavor. dragxvape.com come with new movement for men and ladies. cheap https://www.bestvapesstore.it/ women & mens watches online. supply a wide range of swiss billionairereplica.ru. replica uhren kaufen rolex contains demand on your product. 100% guarentee the best top quality lolo.to wholesale balmain.

AlbaniaUSA