Shteti – Shqipëria
Prefiksi telefonik – +355 (0) 591
Popullsia – 330301 banorë
Zona kohore –  ZKEQ (UTC+1), Në verë OVEQ (UTC+2)

Mjedisi Natyror

xha

Kodër

xha

Fushë

xha

Pyll

xha

Sipërfaqja ujore

Kordinatat

Direktori ne ndertim

Pasuri natyrore

Direktori ne ndertim

Bujqësia (99%)
Turizmi (95%)

Histori

 • Prejardhja e Emrit
 • Arkeologjia
 • Lashtësia
 • Direktori ne ndertim

 • Direktori ne ndertim

 • Direktori ne ndertim

Info të tjera

 • Parqe dhe Liqene
 • Institucione
 • Guida e Qytetit
 • Direktori ne ndertim

 • Direktori ne ndertim

 • Udhëheqësit e Guidave Bashkia Prrenjas

AlbaniaUSA