“PËR PËRCAKTIMIN E VENDEVE PUBLIKE NË TERRITORIN E BASHKISE PRRENJAS PËR AFISHIMIN E MATERIALEVE PROPAGANDISTE NGA SUBJEKTET DHE MATERIALET EDUKUESE ZGJEDHORE”

KLIKO KETU PER DOKUMENTIN

AlbaniaUSA