Miratohet buxheti i Bashkisë Prrenjas për vitin 2020

Mbledhja e Këshillit Bashkiak Prrenjas për Buxhetin e 2020
Pas konsultimesh të gjata me çdo administratorë të njësive Administrative dhe duke pare problemet e zones tone u miratua Buxheti 2020 për Bashkinë e Prrenjasit.
Jemi të sigurt se me miratimin e buxhetit 2020 shumë problematika të banorëve do të marrin zgjidhje ,vëmendja është më së shumti në:
-Përmirësimin e infrastrukturës arsimore
-Rikonstruksionin e rrugëve rurale
-Ndërhyrje në rrjetin e kanalizimeve të ujërave të zeza dhe të furnizimit me ujë të pijshëm, si edhe shumë investime te tjera .

Gjatë mbledhjes së sotme miratuam Paketën Fiskale 2020 ,Strukturën Organizative ,gjithashtu edhe Kalendarin Buxhetor 2021-2023 PBA , së bashku me disa projekt/vendime të tjera .

Çdo sektori dhe çdo qytetari të Prrenjasit do t’i ofrohet shërbimi dhe përkushtimi ynë!

Faleminderit Këshillit Bashkiak për punën e kryer!

#BashkiaPrrenjas
#Prrenjas2020

Ti nuk do të jesh kurrë vetëm

#TiNukdojeshKurrëVetëm

Jemi të gjithë njësoj edhe të barabartë!
JU sot keni nevojë për gjithçka tonën që është e Juaja ,por jo vetem sot ,çdo moment çdo dite bashkia edhe unë personalisht si Kryetar i bashkisë do të qëndroj pranë zgjidhjes së çdo problemi që ju do hasni,do angazhohemi që gjithmonë të vleresoheni dhe të jeni qëndra e vëmendjes sepse e meritoni🙏
Zgjodhëm të gëzojmë në prag festash ,por festa është një grimcë kundrejt detyrimeve që kemi ndaj jush!

Ju falenderojmë për kohën që na kushtuat 🙏😀👭👬
Gëzuar festat !🎁🎊🎄

Dhënia e titullit “Qytetar Nderi” për z.Osman Bosi

Ceremonia e dhënies së titullit “Qytetar Nderi” z.Osman Bosi me motivacionin :
“Kontribut në fushën e bujqesise.Gërshetimi i metodave shkencore me ato te praktikës së përditëshme edhe rritja e prodhimit bujqesor”

z.Osman Bosi është një figurë shumë e njohur e zonës së Prrenjasit,Librazhdit por edhe më gjërë ,puna edhe perkushtimi ka bërë të mundur që emri i tij të skalitet në mendjen e gjithkujt që pati mundësinë të punojë me të por edhe të atyre që merrnin frytet nga puna e tij ,me ambicien për rezultate të larta në punë bëri të mundur që kooperativa që ai drejtonte të ishte kooperativë e tipit të lartë.
Pasioni i tij për punën vazhdon edhe sot që është në pension z.Osman Bosi zgjedh të jetë gjithmonë përkrahës i femerve të rinjë të zonës duke i vizituar gjitjmonë dhe duke i ndihmuar me këshillat e tij produktive!
Të flasësh për një njeri të punës një njeri që punën e bente me zell është pak prandaj zgjodhëm që me vendim të Këshillit Bashkiak Prrenjas vlerësimin për kontributet e pashlyera te z.Osman Bosit t’ia përconim me dhënien e titullit “Qytetar Nderi” një titull mëse i merituar .
Në kuadër të kësaj ceremonie u realizua një dokumentar mbi jetën dhe karrierën,dhënia e titullit ,fjala e disa të ftuarëve miq edhe kolegë të tij,ceremonia vazhdoi me programin e grupit artistik të Qëndrës Kulturore Prrenjas.
I urojmë z.Osman Bosi të ketë jetën e gjatë edhe pasioni i tij ndaj punës të shërbej si motivim për brezat e rinjë që përkushtohen në hapjen e bizneseve në sektorin e bujqësisë!

Z .Osman Bosi ka sfiduar kohen edhe nuk i njeh vitet !

AlbaniaUSA