#TiNukdojeshKurrëVetëm

Jemi të gjithë njësoj edhe të barabartë!
JU sot keni nevojë për gjithçka tonën që është e Juaja ,por jo vetem sot ,çdo moment çdo dite bashkia edhe unë personalisht si Kryetar i bashkisë do të qëndroj pranë zgjidhjes së çdo problemi që ju do hasni,do angazhohemi që gjithmonë të vleresoheni dhe të jeni qëndra e vëmendjes sepse e meritoni🙏
Zgjodhëm të gëzojmë në prag festash ,por festa është një grimcë kundrejt detyrimeve që kemi ndaj jush!

Ju falenderojmë për kohën që na kushtuat 🙏😀👭👬
Gëzuar festat !🎁🎊🎄

AlbaniaUSA