Lajme nga Prrenjas

Kërkesa nga nxënësit e shkollës 9-vjeçare Qukës-Skënderbe

Në gjithë këto vite pune kemi diskutuar e shqyrtuar shumë kërkesa nga banorët por sot në ambientet e bashkisë na u parashtruan disa kerkesa në mënyrë shumë të bukur, kërkesa shumë të sinqerta por edhe mëse të nevojshme nga nxënësit e shkollës 9-vjeçare Qukës-Skënderbe të cilët gjetën edhe rastin për të na uruar !👩‍👧‍👧💐 Të […]

Menaxhimi i rasteve të zjarreve🔥në pyjeve dhe kullota në mënyrë efiçente

🚒 Menaxhimi i rasteve të zjarreve🔥në pyjeve dhe kullota në mënyrë efiçente dhe pa pasoja ishte tema e takimit sot në Bashkinë Prrenjas ku morën pjesë përfaqësues dhe drejtues të zjarrfikses bashkia Prrenjas, shërbimit pyjor, AdZM Elbasan, emergjencat civile,etj. ➡️Ky projektet financohet nga Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile #AMSHC. 🕵️‍♂️Vrojtimi dhe sinjalizim në kohë, marrja e […]

Ndihmë me pako ushqimore për familjet në nevojë

Me mbështetjen e Qeverisë,Prefekturës Elbasan dhe Drejtorisë së Shërbimit Social siguruam mbështetje për disa nga familjet më në nevojë por edhe për ato të cilat patën dëme nga tërmeti ,stafi i bashkisë me perfaqësues të urbanistikës,emergjencave dhe shërbimit social ishin në terren për të evidentuar çdo dëm por me e rëndesishmia për t’i dhënë sado […]

Inspektimi i punimeve për ndërtimin e rrjetit të ri të furnizimit me ujë të pijshëm në Bashkinë Prrenjas.

Me Kryetarin e Grupit Parlamentar z.Taulant Balla inspektuam ecurinë e punimeve që po kryhen për ndërtimin e rrjetit të ri të furnizimit me ujë të pijshëm në Bashkinë Prrenjas. 💧 Ky është një projekt i madh i qeverisë gjermane permes KFW permes projektit të Agjensisë Kombëtare të Ujësjellës Kanalizimeve dhe bashkëpunim me Bashkinë Prrenjas do garantohet […]

Suksese të gjithe nxënesve në rrugën e gjatë të dijes

Në ditën e parë të fillimit te sezonit të ri shkollor zgjodhem të ishim së bashku me drejtorin e Zyres Arsimore Prrenjas në Shkollen e Mesme të Bashkuar “Dilaver Nezha “ Qukes-Shkumbin për të përuruar shkollën e re ashtu sic i ka hije një përurimi me nxenesit prezent! Ndërkohë ditën e sotme ja kushtuam vizitave […]

Lexo te gjitha Postet

AlbaniaUSA