“Mbill nje peme per te ardhmen”. Muaji i prillit eshte muaji i tokes dhe mjedisit, prandaj bashkia Prrenjas ka ndermarre nje aksion per mbjelljen e pemeve, pastrimin e hapesirave publike, perrenjve te tejmbushur me plehra etj. Dje ne ambjentet e qytetit, shkolles dhe kopeshtit, mbollem rreth 100 peme, manjola blir dhe panje. Si edhe lule kryesisht karafila. Ne besojme se duke u kujdesur per mjedisin, ne kujdesemi per shendetin dhe jeten tone.

 

 

AlbaniaUSA