Festat kanë mbërritur dhe atmosfera magjike e tyre ndihet kudo por fëmijët janë ata që e reflektojnë më shumë, duke i pritur me padurim këto festa.

Qyteti i Prrenjasit ndezi dritat vezulluese rreth pemës 🎄simbol të Krishtlindjes dhe Vitit të Ri 🎅.
Kryetari i bashkisë Prrenjas Z. Nuri Belba uroi që me ardhjen e këtyre festave të kemi një vit më të begatë dhe të shëndetshëm për të gjithë 🙏.

 

          

AlbaniaUSA