Me hapjen e fushatës së ndërgjegjësimit 16 Ditët e Aktivizmit kundër dhunës ndaj gruas, Bashkia Prrenjas në bashkëpunim me
koordinatoren e Dhunës në Familje , Psikologia e Forumit të Gruas Elbasan dhe Njësia për Mbrojtjen e të Drejtave te Fëmijëve zhvilluan aktivitet sensibilizues.
Në këtë aktivitet u shpërndanë fletëpalosje, mesazhe sensibilizuese e ndërgjegjësuese dhe simboli i këtyre ditëve fjongoja portokalli. 🧡
Ftojmë qytetarët të mos heshtin ndaj asnjë forme të dhunës por ta referojnë dhe të raportojnë çdo rast.
DHUNA ËSHTË STREHA E FUNDIT E DËSHTAKËVE!

#BëjeBotënPortokalli 🟠
#16DitëteAktivizmit🧡
#StopDhunës🚫
Shoqata Une, Gruaja
#DenoncoReago🗣1️⃣1️⃣2️⃣

 

AlbaniaUSA