Me rastin e festava të 7-8 Marsit bashkia Prrenjas dhe ZVA Prrenjas  kanë vlerësuar me certifikatë mirënjohjeje, mësues të kësaj bashkia që kanë kontribuar në edukimin e brezave dhe përhapjen e dijes. Në këtë ditë të veçantë dedikuar të gjithë mësuesve , kryetari i bashkisë Prrenjas Z.Nuri Belba përcolli mesazhin e tij se bashkia Prrenjas do të jetë gjithmonë ndihmë e shkollave për mbarëvajtjen e një procesi sa më të mirë mësimor.

AlbaniaUSA