📍Qukës Skënderbe
Po shkon drejt përfundimit faza e fundit e asfaltimit të rrugës në fshatin Qukës-Skënderbe 🛣.

Kjo zonë e ka patur të domosdoshme ndërhyrjen dhe është përcaktuar si prioritet investimi nga vetë banorët gjatë konsultimeve publike.🤝
🚧 Përmbyllja e këtij investimi u realizua nga të ardhurat e Bashkisë Prrenjas,po ashtu dhe nga administrimi i duhur i buxhetit edhe pse në kushte jo të favorshme në cilën ndodhemi jo vetëm ne por e gjithë bota!
✅Një investim mjaft i rëndësishëm ky për banorët e fshatit Qukës Skënderbe, por impenjimi dhe puna për ne nuk ndalet ,shumë shpejt hapim proçedurën për asfaltimin e rrugës e cila do të lidh fshatin Qukës-Shkumbin me fshatin Skroskë🛣🙏
it e 🛣.
AlbaniaUSA