Në gjithë këto vite pune kemi diskutuar e shqyrtuar shumë kërkesa nga banorët por sot në ambientet e bashkisë na u parashtruan disa kerkesa në mënyrë shumë të bukur, kërkesa shumë të sinqerta por edhe mëse të nevojshme nga nxënësit e shkollës 9-vjeçare Qukës-Skënderbe të cilët gjetën edhe rastin për të na uruar !👩‍👧‍👧💐
Të gjitha kërkesat që dëgjuam nga zeri i fëmijëve do të marr vëmendjen e duhur edhe zgjidhjen e menjëhershme duke ju krijuar komoditetin gjatë zhvillimit të procesit mësimor,duke filluar me një biblotekë të pasuruar me libra jashtëshkollor,bazë materiale dhe një ambjent të pastër 🍀📚✏️📖
Gjatë këtij bashkëbisedimi të këndshëm me këto fëmijë të talentuar patëm mundësinë të dëgjonim edhe historinë e veçantë shëndetësore të Xhulianës gjithashtu ajo është nga fshati Menik edhe na shprehu sesa e lumtur ishte bashkë me shokët e saj për plotësimin e kërkesës së tyre për t’ju mundësuar një mjet transporti për të ardhur në shkollë.🙋‍♀️🙋‍♂️🚌

Ne ju mundësojmë kushtet për një proces mësimor sa më komod ,Ju bëni më të mirën e mundshme për arritur rezultate më të larta në shkollë sepse në një ardhme të afërt do të jeni ju ulur në këto karrige! 

AlbaniaUSA