Dardha në parkun kombëtar Shebenik-Jabllanicë po bëhet një atraksion për vendasit dhe vizitorët. Kryetarja e Bashkisë Prrenjas së bashku me një grup te rinjsh vizituan këtë zonë turistike. Sipërfaqja e parkut Shebenik-Jabllanicë shkon rreth 2000 ha që shumë shpejt do të jetë pjesë e Uneskos. Rruga nga Rrajca deri në Park do të jetë investim i duhur dhe i nevojshëm.

AlbaniaUSA