Zhvillimi i turizmit në Bashkinë Prrenjas
👷‍♂️Shënimi i shtegut Sofra Skëndërbeut – Shkalla Skëndërbeut Rritja e infrastrukturës turistike jep mundësinë e eksplorimit të bukurive të monumenteve kulturore të natyrës së mrekullueshme dhe të pasurisë etno-kulturore që karakterizon zonën.
North Green Association
Programi #ReLOaD
Zbatuar nga UNDP Albania
Financuar nga European Union in Albania
dhe Bashkia Prrenjas, Faqja Zyrtare
#prrenjas #tuorism #development #northgreenconcept #vizitoprrenjasin #shkallaskenderbeut #sofraskenderbeut

AlbaniaUSA