Rindryshimet në  qytetin tonë vazhdojnë në drejtimin e duhur! Një nga aspektet më të rëndësishëm është dhe pastrimi, i cili sapo ka filluar të ndryshojë !

🍀🍀🍀🍀🍀🍀

#bashkiaprrenjasneprocestransformimi

 

AlbaniaUSA