Në kuadër të Programit Rajonal për Demokracinë Vendore në Ballkanin Perëndimor(ReLOaD) i cili financohet nga Bashkimi Europian dhe zbatohet nga Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP),zhvilluam takim me përfaqësues nga UNDP dhe përfaqësues nga katër organizatat e shoqërisë civile të cilët janë fituesit e thirrjes së dyte të projektit.
U njohëm me projektet e secilës organizatë duke iu siguruar edhe mbështetjen nga ana e bashkisë për secilen nga projektet pasi bashkia do të jetë bashkëfinancuese e projekteve me vlerën e 20%.

Qëllimi kryesor i këtij programi është fuqizimi i bashkëveprimit ndërmjet njësive të pushtetit vendor dhe shoqërisë civile!

#ReLOaD
#UNDP
#BashkiaPrrenjas

AlbaniaUSA