Premtim i mbajtur ndaj banorëve të fshatit Gurrë!

Rehabilitimi i mbi 2 km rruge në fshatin Gurrë ,Njësia Administrative Qukës ,ndërhymë në shtrimin,sistemim dhe hapjen e kanaleve anësore ,kjo rrugë iu shërben mbi 50 familjeve te fshatit ,por është edhe rrugë lidhëse për lagjet e fshatrave të tjerë ,shërbimi ndaj banorëve është çdo ditë kryefjala e punës tonë 🚜🛣
Çdo problematike i jepet rëndësia dhe zgjidhja e menjehershme !
#BashkiaPrrenjasnëprocesTransformimi

AlbaniaUSA