Ndërhyrjet në rrugët rurale do të jenë edhe në vazhdimësi prioritet i bashkisë me qëllim rritjen e aksesit ndaj shërbimeve bazë,cilësinë dhe lëvizjet e sigurta të banorëve!
Me përfundimin e këtij aksi mjetet do zhvendosen në rrugët e tjera të dëmtuara ku kërkohet të intervenohet!

#BashkiaPrrenjasnëProcesTransformimi

AlbaniaUSA